Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy HANNA w Łebie pobyt B&B lub HP

Adres obiektu Zawiszy Czarnego 8, 84-360 Łeba
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.3
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Wanda Łódź
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-07-11 do 2014-07-18
 
 
 

Bardzo polecam.Pani Hania i Pan Piotr bardzo mili , sympatyczni i gościnni właściciele.Jedzenie super.


 
 

J.K.
Dodano: 2014-07-14
Pobyt od: 2014-07-08 do 2014-07-13
 
 
    

Bardzo udany pobyt, przemili właściciele, gościnność na najwyższym poziomie. W obiekcie bardzo czysto, dobre jedzenie. Lokalizacja najlepsza. Polecamy !!!! Sami na pewno tam wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie właścicieli !!!


 
 

Natka
Dodano: 2013-06-03
Pobyt od: 2013-05-07 do 2013-05-08
 
 
  

Świetne miejsce, chciałabym jeszcze raz tam pojechać. Spędziłam bardzo fajnie czas. Smacznie, miło. Pozytywnie ;)


 
Honorata i Wiktor z Aśka
Dodano: 2012-04-19
Pobyt od: 2012-04-06 do 2012-04-10
 

polecamy - spędziliśmy, wspaniały pobyt w Święta Wielkanocne - gościnnie miło, profesjonalna obsługa, wracamy w sezonie 2012 !!!!!!!


 
Asia i Maciek
Dodano: 2009-02-10
 

polecamy spędziliśmy wspaniały weekend, super kuchnia i uprzejmi serdeczni właściciele, wiele ciekawych informacji turystycznych o mieście tu się dowiecie


 
Agnieszka, Marcin i Kuba
Dodano: 2008-08-27
 

polecamy pensjonat Hanna :) dobre warunki, bardzo mili właściciele, bezproblemowy kontakt :) pozdrawiamy serdecznie !!!!!


Opinie 1-6 z 6

 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie